Predicting the impact of the transformation of sugar subcomplex on its efficiency - Guts, Viktor; Yemtsev, Victor (My University, 2014)
The article explores the current state and possible directions for transforming the structure of sugar subcomplex and forecasting its impact on the development of value-added. У статті досліджені сучасний стан та можливі напрямки трансформації структури цукробурякового підкомплексу і прогнозування її впливу на процес формування доданої вартості.
Keywords: beet; competitiveness; sugar; буряк; цукор; конкурентоспроможність; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра економіки праці та менеджменту