Іщенко, Віра МиколаївнаКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаСуходольська, Надія Петрівна2016-04-262016-04-262015Іщенко, В. М. Оцінювання якості сухої молочної сироватки хемометричними методами / В. М. Іщенко, О. В. Кочубей-Литвиненко, Н. П. Суходольська // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 121-124.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22973uk-UKкафедра харчової хіміїкафедра технології молока і молочних продуктівсуха молочна сироваткахемометричний методоцінювання якостіtacheometric methoddried milk wheyquality assessmentОцінювання якості сухої молочної сироватки хемометричними методамиThesis