Дослідження кінетики сушіння морквяних вичавок за допомогою інфрачервоного випромінювання - Малежик, Іван Федорович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Безусов, Анатолій Тимофійович (My University, 2009)
Визначено параметри процесу ІЧ-сушіння морквяних вичавок та знайдено залежність швидкості сушіння від попередньої теплової обробки морквяної сировини. The identified parameters of infrared drying process of carrot husks and found dependence of speed of drying prior heat treatment of raw carrot.
Keywords: морквяні вичавки; бланшування; ІЧ-сушіння; кінетика; швидкість сушіння; carrot husks; blanching; IR-drying; kinetics; speed drying; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра технології консервування