Малежик, Іван ФедоровичЛевківська (Музика), Тетяна МиколаївнаБезусов, Анатолій Тимофійович2014-06-122014-06-122009Малежик, І. Ф. Дослідження кінетики сушіння морквяних вичавок за допомогою інфрачервоного випромінювання / І. Ф. Малежик, Т. М. Левківська, А. Т. Безусов // Наукові праці ОНАХТ. – 2009. - Вип. 35, Т. 2. – С. 107-110.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15023Визначено параметри процесу ІЧ-сушіння морквяних вичавок та знайдено залежність швидкості сушіння від попередньої теплової обробки морквяної сировини. The identified parameters of infrared drying process of carrot husks and found dependence of speed of drying prior heat treatment of raw carrot.uk-UKморквяні вичавкибланшуванняІЧ-сушіннякінетикашвидкість сушінняcarrot husksblanchingIR-dryingkineticsspeed dryingкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології консервуванняДослідження кінетики сушіння морквяних вичавок за допомогою інфрачервоного випромінюванняArticle