Формування цілісного образу мислення студентів вищих навчальних закладів з використанням знань про «Золотий перетин» - Погорілий, Тарас Михайлович (My University, 2009)
Проводиться розгляд питання застосування "Золотого перетину" в різних сферах навчального процесу. A consideration of the use of "golden section" in different areas of the educational process.
Keywords: золотий перетин; golden section; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування