Стан та перспективи земельної реформи в Україні - Бзенко, Альона Олександрівна (My University, 2012)
Одна із цілей земельного реформування залишається нездійсненною, а саме, створення сучасного ринку земель сільськогосподарського призначення на засадах зрозумілої та прозорої державної системи реєстрації прав на землю та надання державою гарантій щодо захисту приватної власності. One of the goals of land reform is impossible, namely, the creation of the market of agricultural land on the basis of clear and transparent system of state registration of rights and provision of state guarantees for the protection of private property.
Status and prospects of land reform in Ukraine
Keywords: природно-ресурсний потенціал; земельна реформа; natural resource potential; land reform