Законодавчі аспекти формування розвитку ринкових земельних відносин - Березянко, Тамара Володимирівна (My University, 2018)
Статтю присвячено відмінностям регулювання економічної діяльності у сфері використання землі як ресурсу у розвинених країнах. Основне завдання публікації – за допомогою висвітлення діючої практики показати, що земля як основний ресурс життєдіяльності країни потребує обережного ставлення, виважених політичних рішень для збереження потенціалу розвитку майбутніх поколінь.
Березянко Т. В. Законодавчі аспекти формування розвитку ринкових земельних відносин / Т.В.Березянко // Круглий стіл «Законодавчі засади формування національного ринку землі»
Keywords: земля; аграрний сектор; ринкові відносини; land; agricultural sector; market; кафедра економіки праці та менеджменту