Сторчило, Є.Андаліцька, Оксана ВікторівнаМірошников, Олег МиколайовичПодобій, Олена Валеріївна2014-10-012014-10-012014Дослідження реологічних характеристик кисломолочних заквасок / Є. Сторчило, О. Андаліцька, О. Мірошников, О. Подобій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 695-696.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17029Метою наукової роботи було вивчення структурно-механічних характеристик кисломолочних продуктів, пошук взаємозв'язків між складом сухої закваски, жирністю молока та якістю приготовлених заквасок. The purpose of research work was to study the structural and mechanical properties of dairy products, search for relationships between the dry yeast, milk fat content and quality cooked starters.uk-UKреологічні характеристикикисломолочні закваскиякість продукціїrheological characteristicsmilk fermentsproduct qualityкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівДослідження реологічних характеристик кисломолочних заквасокOther