Дослідження реологічних характеристик кисломолочних заквасок - Сторчило, Є.; Андаліцька, Оксана Вікторівна; Мірошников, Олег Миколайович; Подобій, Олена Валеріївна (My University, 2014)
Метою наукової роботи було вивчення структурно-механічних характеристик кисломолочних продуктів, пошук взаємозв'язків між складом сухої закваски, жирністю молока та якістю приготовлених заквасок. The purpose of research work was to study the structural and mechanical properties of dairy products, search for relationships between the dry yeast, milk fat content and quality cooked starters.
Keywords: реологічні характеристики; кисломолочні закваски; якість продукції; rheological characteristics; milk ferments; product quality; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів