Соуси підвищеної біологічної цінності - Кравчук, Наталія Миколаївна (My University, 2013)
Обґрунтовано і розроблено рецептури кулінарних соусів підвищеної біологічної цінності з використанням горохового або соєвого борошна. Determined and invented recipe of souses with high biological nutriment with use of nuts or soya flour.
Keywords: дефіцит білка; deficiency of protein; борошно соєве; soy flour; борошно горохове; pea flour; соус; sauce; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу