Голь, Артем ОлеговичЧорна, Анастасія ІванівнаШульга, Оксана СергіївнаАрсеньєва, Лариса Юріївна2018-02-062018-02-062015Активне біодеградоване паковання як спосіб запобігання пліснявіння хлібобулочних виробів / А. О. Голь, А. І. Чорна, О. С. Шульга, Л. Ю. Арсеньєва // Стандартизація, товарознавство та експертиза промислових і продовольчих товарів : тези доповідей всеукраїнської конференції студентів і молодих учених, 18-20 травня 2015 р. – Херсон, 2015. – С. 67-69.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26664Охарактеризовано основні методи запобігання пліснявіння хлібобулочних виробів. Проаналізована сировина, що використовується для виготовлення біодеградованих матеріалів. Встановлено, що харчова добавка діоксид титану (Е171) проявляє антимікробну дію, тому доцільним є використання зазначеної речовини при виготовленні пакувальних матеріалів.материалов. The main methods of preventing mildew of bakery products are characterized. The raw materials used for the production of biodegradable materials are analyzed. It is established that the food additive titanium dioxide (E171) exhibits antimicrobial effect, therefore it is expedient to use the specified substance in the manufacture of packaging materials.uk-UKбіодеградоване пакованняпліснявінняхлібобулочні виробиbiodegradable packagingmoldbakery productsкафедра експертизи харчових продуктівАктивне біодеградоване паковання як спосіб запобігання пліснявіння хлібобулочних виробівThesis