Страшинський, Ігор МирославовичПасічний, Василь МиколайовичМаринін, Андрій ІвановичКулик, Назар ІгоровичРишканич, Роман Олександрович2019-06-042019-06-042019Патент 134364 UA, МПК A23L 11/00, A23L 33/20, A23L 13/50 (2016.01) Консерви м’ясорослинні “Квасоля з м’ясом птиці” / Страшинський І. М, Пасічний В. М, Маринін А. І, Кулик Н. І., Ришканич. Р. О. ; власник Національний університет харчових технологій. - № u 201812628 ; завл. 19.12.2018 ; опубл. 10.05.2019 ; Бюл. №9, 2019 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29474В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури м’ясорослинних консервів із збільшеним вмістом мінеральних речовин, ефірних олій та вітамінів, а також поліпшеної засвоюваності за рахунок додавання до рецептури селери кореневої пасерованої.The basis of the useful model is the task of developing a recipe for canned meat with increased content of minerals, essential oils and vitamins, as well as improved digestibility due to the addition of radical celery celery.uk-UKм’ясо птиціконсерви м’ясорослинніквасоляpoultrycanned meatbeansкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКонсерви м’ясорослинні “Квасоля з м'ясом птиці” (патент на корисну модель № 134364)Technical Report