Консерви м’ясорослинні “Квасоля з м'ясом птиці” (патент на корисну модель № 134364) - Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Кулик, Назар Ігорович; Ришканич, Роман Олександрович (My University, 2019)
В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури м’ясорослинних консервів із збільшеним вмістом мінеральних речовин, ефірних олій та вітамінів, а також поліпшеної засвоюваності за рахунок додавання до рецептури селери кореневої пасерованої.The basis of the useful model is the task of developing a recipe for canned meat with increased content of minerals, essential oils and vitamins, as well as improved digestibility due to the addition of radical celery celery.
Keywords: м’ясо птиці; консерви м’ясорослинні; квасоля; poultry; canned meat; beans; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів