Кириленко, Роман ГригоровичШиян, Петро ЛеонідовичМудрак, Тетяна ОмелянівнаФіщенко, Анатолій Миколайович2013-04-012013-04-012002Кириленко, Р. Г. Перероблення сорго сорту "Гібрид GARCT-95-31" у спирт / Р. Г. Кириленко, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, А. М. Фіщенко // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : міжнародної наук. конф. молодих вчених, апірантів і студентів, 23—25 квітня 2002 р. : тез. докл. - 2002. - Ч. ІІ. - С. 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7132Із збільшенням виробництва та використання технічного етилового спирту в якості первинної сировини, для виробництва паливного етанолу, постала необхідність пошуку дешевої висококрохмалистої зернової сировини. В якості якої є американський сорт "гібрид GАRСТ-95-31", який невибагливий до посух і культивується на півдні України. Крохмалистість якого складає 64 — 68%. With the increased production and use of technical ethanol as a raw material for the production of ethanol fuel, the need arose to find cheap vysokokrohmalystoyigrain materials. As an American variety which is "hybrid GARST-95-31," which is unpretentious to drought and cultivated in southern Ukraine. Krohmalystist which is 64 - 68%.otherсоргоспиртове виробництвопаливний біоетанолsorghumfuel bioethanolalcohol productionкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПерероблення сорго сорту "Гібрид GARCT-95-31" у спиртThesis