Розроблення ферментованого напою комбуча на основі кордицепсу - Гусєв, Данило Антонович; Кузьмін, Олег Володимирович; Бахлукова, Ксенія Вікторівна; Постоянкiн, Iгор Сергійович (My University, 2024)
У дослідженні розглянуто використання гриба Cordyceps Militaris у виробництві комбучі, що дозволило покращити її органолептичні властивості та антиоксидантну здатність, підвищуючи якість та корисні властивості напою

The study explores the potential of using Cordyceps Militaris in kombucha production, demonstrating its ability to enhance the beverage's organoleptic properties and antioxidant capacity, thus improving its overall quality and health benefits
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; комбуча; Cordyceps Militaris; ферментація; антиоксидантна здатність; функціональні напої; kombucha; fermentation; antioxidant capacity; functional beverages