Системний підхід до вирішення проблеми забруднення атмосферного повітря в місті Києві - Павлик, Владислав Євгенович (My University, 2014)
Розробка та впровадження системного комплексу стане підґрунтям для забезпечення наукового обґрунтування і комплексного підходу до вирішення проблем охорони атмосферного повітря, дозволить систематизувати отриману інформацію, здійснювати оперативний аналіз, значно підвищити оперативність роботи санепідслужби, оперативно вирішувати питання санітарного та епідемічного благополуччя населення, надасть доступну та достовірну інформацію про забруднення атмосферного повітря в місті Києві для мережі Інтернет. Development and implementation of complex system will provide a scientific basis for the study and a comprehensive approach to solving the problems of air, will organize the information received, the operational analysis, significantly increase the efficiency of the sanitary and epidemiological service, quickly resolve the issue of sanitary and epidemiological welfare of the population, provide accessible and reliable information of air pollution in the city of Kiev to the Internet.
Keywords: моделювання екосистем; інформаційні системи; забруднення атмосферного повітря; modeling ecosystems; information Systems; air pollution