Дричик, Марія ЮріївнаШульга, Оксана Сергіївна2024-08-192024-08-192022Дричик, М. Розроблення системи простежуваності під час виробництва макаронних виробів / М. Дричик, О. Шульга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 88 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 66https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44365Система простежуваності дає можливість запобігати виникненню небезпеки, а також полегшує підтримання ефективного функціонування інших систем впроваджених на виробництві макаронних виробів.The traceability system makes it possible to prevent the occurrence of danger, and also facilitates the maintenance of the effective functioning of other systems implemented in the production of pasta.ukмакаронні виробипростежуваністьнебезпекаpastatraceabilityhazardкафедра експертизи харчових продуктівРозроблення системи простежуваності під час виробництва макаронних виробівThesishttps://orcid.org/0000-0001-5357-3986