Лаврінчук, ЮліяМатко, Світлана ВасилівнаМельник, Людмила МиколаївнаБессараб, Олександр Семенович2014-05-142014-05-142014Дослідження впливу попереднього оброблення нута та чечевиці на ступінь набухання / Ю. Лаврінчук, С. В. Матко, Л. М. Мельник, О. С. Бессараб // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у 21 ст. : матеріали 80-тої міжнародної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 10-11 квітня 2014р. - К. : НУХТ. – С. 397-399.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14321Робота присвячена дослідженню водопоглинальної здатності нута і чечевиці при їх замочуванні у воді температурою 20, 40, 60, 80 ºС. Встановлені раціональні параметри для набухання бобових. Work is devoted to water absorption capacity chickpea and lentil when soaking in water at 20, 40, 60, 80 º C. Rational parameters for swelling legumes are set.замочуваннябобовінутчечевицянабуханняsoakingbeanschickpeaslentilsswellingкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології консервуванняДослідження впливу попереднього оброблення нута та чечевиці на ступінь набухання