Удосконалення обліку фінансового лізінгу - Юзковець, Людмила Василівна (My University, 2012)
Для забезпечення нормальної діяльності виробничого підприємства потрібні засоби праці, які відповідають сучасним умовам господарювання. Через обмеженість фінансових ресурсів не всі підприємства мають змогу самостійно придбати такі засоби праці, а тому змушені шукати альтернативні шляхи забезпечення ними. To ensure normal production of enterprises need the means of labor that meet the current economic conditions. Due to limited financial resources, not all companies have an opportunity to acquire such means of labor and therefore forced to seek alternative ways of providing them.
Keywords: фінансовий лізінг; бухгалтерський облік; засоби праці; financial leasing; accounting; means of labor