Омельченко, Іван Анатолійович2021-09-222021-09-222021Омельченко, І. А. КМР Впровадження інноваційних технологій варених ковбас у цеху ТОВ «Брусилівські ковбаси». Впровадження інноваційних технологій варених ковбас з використанням різних типів оболонок : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Іван Анатолійович Омельченко ; наук. керівник Василь Михайлович Пасічний. – Київ, 2021. – 85 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35509otherштучні оболонкифаршеємністьтехнологія ковбасних виробівзберіганняпастеризаціякафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКМР Впровадження інноваційних технологій варених ковбас у цеху ТОВ «Брусилівські ковбаси». Впровадження інноваційних технологій варених ковбас з використанням різних типів оболонокOther