Особливість карпатських чанів для spa процедур - Коваль, Ольга Андріївна; Козарук, Дарина Іванівна (My University, 2017)
Досліджено особливості карпатських чанів у якості SPA процедури. Представлено порівняльні характеристики світових моделей SPA та карпатських чанів. The features of the Carpathian canines as SPA procedures are investigated. Comparative characteristics of world models of SPA and Carpathian canisters are presented.
Keywords: процедура; модель; курорт SPA; чан для SPA; procedure; model; resort SPA; сhan for SPA; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів