Чурсіна, Ольга ОлексіївнаГержикова, Вікторія ГригорівнаЗінкевич, Е. Л.Бабич, Ірина Михайлівна2012-12-212012-12-212007Чурсіна, О. О. Молекулярно-масовий розподіл білкових фракцій препаратів желатину/ О. О. Чурсіна, В. Г. Гержикова, Е. Л. Зінкевич, І. М. Бабич //Харчова і переробна промисловість - 2007 - №6 – С. 22-24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4745Проведені електрофоретичні дослідження показали істотні розбіжності молекулярного складу білкових фракцій препаратів, що відрізняються між собою формою. Встановлено, що препарати желатину, які випускають у рідкому виді, характеризуються більш високим ступенем гідролізу і вмістом тільки низькомолекулярних білків.Conducted electrophoretic studies showed significant differences molecular composition of protein fractions drugs differ form. Found that preparations of gelatin, which is produced in liquid form, characterized by a higher degree of hydrolysis and containing only low molecular weight proteins.otherжелатинgelatinтанінколоїдні помутнінняфенольні речовинистолові виноматеріалиtannincolloidal hazephenolic substancestable wine materialsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваМолекулярно-масовий розподіл білкових фракцій препаратів желатинуArticle