Робастна стійкість стохастичної системи стабілізації потужності різання - Гончаренко, Борис Миколайович; Гамалій, Володимир Федорович; Осадчий, Сергій Іванович; Шаповалова, І. А. (My University, 2008)
Викладено процедуру аналізу робастної стійкості стохастичної системи стабілізації потужності різання. Визначено клас неструктурованих невизначеностей, дія яких не призводить до втрати стійкості системи з оптимальним регулятором. Presents the procedure for the analysis of robust stability of stochastic stabilization of power cuts. Defined class of unstructured uncertainties, which are not resulting in loss of stability of the system with optimal controller.
Keywords: робастна стійкість; оптимальний регулятор; неструктуровані збурення; невизначеність; robust stability; optimal control; unstructured perturbations; uncertainty; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка