Переваги та недоліки приготування їжі за допомогою 3д-принтера - Кузьменко, Ростислав Геннадійович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна (My University, 2023)
Проаналізовано веб-ресурси з питання особливостей приготування їжі за допомогою 3Д-принтера у закладах ресторанного господарства.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; 3D друк; їстівна сировина; 3D printing; edible raw materials