Інноваційні технології в туризмі. Проект «PIDG» - Протас, Андрій Ярославович; Верес, Катерина Олександрівна (My University, 2013)
Світ, що ми пізнаємо через Інтернет, може набути іншого образу ніж той, яким ми звикли його бачити. Система «PIDG» дозволить перетворити звичайний парк, алею, провулок, будівлю у надзвичайне місце туристичної атракції.
Keywords: інновації (туризм); PIDG; кафедра туристичного та готельного бізнесу