Вплив β-глюкану вівса на швидкість виморожування вільної води у морозиві сироватковому - Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна (My University, 2024)
Молочна промисловість активно шукає нові сфери застосування для різних видів сироватки. Одним із перспективних напрямків є розробка морозива підвищеної харчової цінності з використанням полісахаридів, що виявляють технологічні властивості
Keywords: морозиво сироваткове; бета-глюкан вівса; кафедра технології молока і молочних продуктів