Аналіз математичної моделі вібровідцентрового дезінтегрування для виробництва лікарських фітопрепаратів - Паламарчук, Ігор Павлович; Комаха, В. П.; Янович, В. П. (My University, 2012)
В результаті силового та кінематичного аналізу розробленого вібровідцен- трового дезінтегратора була складена його математична модель. Отримано графічні залежності для основних характеристик виконавчих органів досліджуваної машини, а саме для амплітуди коливань, віброшвидкості, віброприскорення, інтенсивності коливань та потужності на приводному валу. На основі теоретичних досліджень динамічної моделі вібровідцентрового дезінтегратора обґрунтовано оптимальні параметри для виробництва фітопрепаратів. Получены графические зависимости для основных характеристик исполнительных органов исследуемой машины, а именно для амплитуды колебаний, виброскорости, виброускорения, интенсивности колебаний и мощности на приводном валу. As a result, the power and kinematic analysis developed vibrovidtsen- Trovo disintegrant was compiled its mathematical model. Graphic dependence for key features executive the study of machines, namely, amplitude, vibration, acceleration, intensity fluctuations and power on the drive shaft. Based on theoretical studies of dynamic models vibrovidtsentrovoho dez- integrator reasonably optimal parameters for the production of medicines.
Keywords: теоретичні дослідження; математична модель; обґрунтування параметрів; theoretical study; mathematical model; justification options