Вплив соєво-клейковинного збагачувача на якість тіста і хліба - Черниш, Людмила Миколаївна; Махинько, Валерій Миколайович (My University, 2016)
У теперішній час надається підвищена увага створенню комбінованих продуктів, що мають підвищену харчову цінність та містять добавки з рослинної сировини (в формі порошків, паст та концентратів). У роботі вивчено вплив високобілкових рослинних добавок на процес бродіння пшеничного тіста та якість готових виробів. Is currently increased attention to the creation of combined products having increased nutritional value and contain additives from vegetable raw materials (in the form of powders, pastes and concentrates). In the influence of high-protein vegetable supplements on the fermentation process of wheat dough and quality of finished products.
Keywords: хліб; білок; ізолят; соя; клейковина; тісто; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; bread; protein; isolate; soy; gluten; dough