Дослідження втрати вітамінів у продуктах для дитячого харчування в процесі зберігання - Белінська, Крістіна Олександрівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна (My University, 2016)
Характерною рисою для вітамінів є їх руйнування при тривалому зберіганні харчових продуктів. Оскільки сухі продукти для дитячого харчування мають тривалий термін зберігання, то збереження в них вітамінів протягом усього періоду придатності є досить важливим питанням. A characteristic feature of vitamins is their destruction during prolonged storage of food. Because dry baby food products have a long shelf life, the preservation of vitamins throughout the period of life is a very important issue.
Keywords: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; дитяче харчування; вітаміни; термін зберігання; baby food; vitamins; expiration date