Белінська, Крістіна ОлександрівнаФалендиш, Наталія Олексіївна2016-10-132016-10-132016Белінська, К. Дослідження втрати вітамінів у продуктах для дитячого харчування в процесі зберігання / К. Белінська, Н. Фалендиш // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 161.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24432Характерною рисою для вітамінів є їх руйнування при тривалому зберіганні харчових продуктів. Оскільки сухі продукти для дитячого харчування мають тривалий термін зберігання, то збереження в них вітамінів протягом усього періоду придатності є досить важливим питанням. A characteristic feature of vitamins is their destruction during prolonged storage of food. Because dry baby food products have a long shelf life, the preservation of vitamins throughout the period of life is a very important issue.uk-UKкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівдитяче харчуваннявітамінитермін зберіганняbaby foodvitaminsexpiration dateДослідження втрати вітамінів у продуктах для дитячого харчування в процесі зберіганняOther