Тополь, Інна ВасилівнаСильчук, Тетяна АнатоліївнаЗуйко (Кулініч), Віра ІгорівнаАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна2015-02-092015-02-092014Патент на корисну модель № 94239, Україна A21D 8/02 (2006.01) Склад житньо-пшеничного хліба зі щавнатом / І. В. Тополь, Т. А. Сильчук, В. І. Кулініч, О. В. Арпуль; власник НУХТ, заявка u201403747 10.04.2014; опубл. 10.11.2014, Бюл. № 21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19358Склад житньо-пшеничного хліба зі щавнатом відрізняється тим, що до складу рецептурної суміші вводять підкислювач "Аграм темний" та щавнат. The composition of rye and wheat bread with schavnat is characterized in that the "Ahram dark" acidulant and schavnat are added to the composition.uk-UKщавнатschavnatжитньо-пшеничний хлібrye and wheat breadпідкислювачacidulantкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСклад житньо-пшеничного хліба зі щавнатом (Патент на корисну модель № 94239)Other