Політичні, економічні та етносоціальні детермінанти сецесіонізму - Саракун, Лариса Петрівна (My University, 2022)
Розглядаються політичні, економічні та етносоціальні детермінанти сецесіоністських конфліктів

Political, economic and ethno-social determinants of secessionist conflicts are considered
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; сецесія; етносоціальні процеси; сецесіоністські конфлікти; secession; ethno-social processes; secessionist conflicts