Досвід державного регулювання підприємництва в країнах ЄС - Розіна, Яна Едуардівна (My University, 2012)
Прагнення України стати членом Європейського союзу обумовлює необхідність вивчення та врахування досвіду регулювання підприємництва в країнах, соціально-економічний розвиток яких є сталим та високим.Ukraine's desire to join the European Union necessitates the study and consideration of regulation of business practices in countries socio-economic development which is sustainable and high.
Keywords: Європейський союз; державне регулювання; підприємництво; business; European Union; state regulation