Економічна доцільність автоматизації та діджиталізації в ресторанному бізнесі - Князь, Каріна Ігорівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2024)
Для успішного ресторанного бізнесу в складних економічних умовах сьогодення необхідним є впровадження у виробничий процес засобів автоматизації та діджиталізації. Тому актуальним є дослідження економічної доцільності та переваг що отримає ресторанне підприємство від використання цих засобів

For a successful restaurant business in today's difficult economic conditions, it is necessary to introduce automation and digitalization tools into the production process. Therefore, it is relevant to study the economic feasibility and benefits that the restaurant enterprise will receive from the use of these tools
Keywords: ресторанний бізнес; автоматизація; restaurant business; automation; кафедра готельно-ресторанної справи