Князь, Каріна ІгорівнаНікітіна, Тетяна Андріївна2024-06-192024-06-192024Князь, К. Економічна доцільність автоматизації та діджиталізації в ресторанному бізнесі / К. Князь, Т. Нікітіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 3. – С. 280.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43536Для успішного ресторанного бізнесу в складних економічних умовах сьогодення необхідним є впровадження у виробничий процес засобів автоматизації та діджиталізації. Тому актуальним є дослідження економічної доцільності та переваг що отримає ресторанне підприємство від використання цих засобівFor a successful restaurant business in today's difficult economic conditions, it is necessary to introduce automation and digitalization tools into the production process. Therefore, it is relevant to study the economic feasibility and benefits that the restaurant enterprise will receive from the use of these toolsukресторанний бізнесавтоматизаціяrestaurant businessautomationкафедра готельно-ресторанної справиЕкономічна доцільність автоматизації та діджиталізації в ресторанному бізнесіThesishttps://orcid.org/0009-0005-3245-3287