Дорохович, Антонелла МиколаївнаГорзей (Пасічник), Олена Володимирівна2016-05-162016-05-162015Дорохович, А. М. Особливості структури фруктово-ягідних начинок на цукрах: сахарозі, фруктозі, глюкозі / А. М. Дорохович, О. В. Пасічник // Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали міжнародної науково-практичної конференції. – К. : НУХТ, 2015. – С. 101-104.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23296Матеріали присвячені дослідженням особливостей структури фруктово-ягідних начинок на сахарозі, глюкозі та фруктозі. Наведені результати реологічних досліджень на ротаційному віскозиметрі у вигляді реологічних кривих, з яких отримано значення в’язкості для різних етапів цілісності структури начинок. Встановлено посилення драглів на фруктозі та глюкозі у порівнянні з сахарозою. Materials devoted to the study of the structure, fruit and berry fillings for sucrose, glucose and fructose. The results of rheological studies on a rotary viscometer as rheological curves, of which the viscosity is obtained for the different phase’s integrity of the structure of fillings. Established strengthening jelly with fructose and glucose compared to sucrose.uk-UKмаффінифруктово-ягідні начинкисахарозаглюкозафруктозакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівmuffinsfruit and berry fillingssucroseglucosefructoseОсобливості структури фруктово-ягідних начинок на цукрах: сахарозі, фруктозі, глюкозіOther