Освітня стратегія в космополітичному дискурсі - Саракун, Лариса Петрівна (My University, 2019)
Розглядаються проблеми сучасної освіти. Пропонується освітня стратегія в космополітичному дискурсі. Razglyadayutsya problems and perception of the oeuvre to follow the strategy of the cosmopolitan discourse.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; освіта; освітня стратегія; космополітизм; транснаціоналізм; education; educational strategy; cosmopolitanism; transnationalism