Пристрій для виймання горизонтально укладених пляшок з транспортної тари (Патент на винахід № 114999) - Валіулін, Геннадій Раіфович; Костюк, Володимир Степанович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Возний, Денис Олександрович (My University, 2017)
Винахід належить до обладнання транспортних систем, в складі яких використовують виймання пляшок з транспортної тари, і може бути використаний в харчовій, хімічній, медичній, фармацевтичній та інших галузях народного господарства.The invention relates to the equipment of transport systems, which consist of the removal of bottles from transport containers, and can be used in the food, chemical, medical, pharmaceutical and other sectors of the national economy.
Keywords: тара; пляшка скляна; конвеєр; container; bottle of glass; conveyor; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки