Іванов, Євгеній ІгоровичШутюк, Віталій Володимирович2023-04-102023-04-102023Іванов, Є. І. Антиоксидантні властивості кавового напою залежно від ступеня обсмажування зернової сировини / Є. І. Іванов, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 252.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39955В роботі розглянуто солод як додатковий інгредієнт кави з мінімальним впливом на органолептичні властивості напою. Доведено, що в такому випадку, збільшуються антиоксидантні властивості напою, через наявність великої кількості меланоїдинівсолодкаваантиоксидантні властивостікафедра технології консервуванняАнтиоксидантні властивості кавового напою залежно від ступеня обсмажування зернової сировиниThesis