Корпоративна соціальна відповідальність туристичного підприємства як фактор зростання його конкурентоспроможності в умовах євроінтеграції - Морозова, Ната Бадріївна; Розметова, Олена Григорівна (My University, 2018)
Розкриті питання корпоративної соціальної відповідальності підприємств туристичної сфери. Issues of corporate social responsibility of Tourist Industry are disclosed.
Keywords: туризм; соціальна відповідальність; конкуренція; кафедра туристичного та готельного бізнесу; tourism; social responsibility; competition