Горбунко, ІннаКорж, Тамара Володимирівна2014-07-112014-07-112014Горбунко, І. Вплив процесу обжарювання на перехід сухих речовин льону у воду / Інна Горбунко, Тамара Корж// Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 261-262.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16095Оптимальними параметрами процесу переходу сухих речовин у воду є: тривалість кип'ятіння - 10 хв, тривалість екструдування - 120 хв, температура екструдування - 50 °С. The optimal parameters of the transition of solids in water are: boiling duration - 10 minutes duration extrusion - 120 min, extrusion temperature - 50 ° C.uk-UKобжарюванняльонсухі речовиниroasting linensolidsкафедра технології зберігання і переробки зернаВплив процесу обжарювання на перехід сухих речовин льону у водуOther