Воронцов, Олександр Олександрович2012-09-062012-09-062012Воронцов, О. О. Мікробіологія галузі : тести до вивчення дисципліни для студентів спеціальності " Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса " напряму 6.091700 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / О. О. Воронцов. - К. : НУХТ, 2012.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2358Тести до вивчення дисципліни для студентів спеціальності " Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса " напряму 6.091700 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання. Tests to study the subject for students of specialty "Technology of storage, preservation and processing of meat" direction 6.091700 "Food Technology and Engineering" full-time education.uk-UKмікробіологія м'ясаmicrobiology of meatкафедра біотехнології і мікробіологіїМікробіологія галузі : тести до вивчення дисципліниOther