Активізації діяльності підприємства в умовах ринкових перетворень - Гаврилова, Тетяна Василівна (My University, 2007)
Дисертацію присвячено розробці теоретичних, методичних, організаційних і практичних засад активізації діяльності підприємства в умовах ринкових перетворень. Представлена робота дозволяє дослідити сутність активності підприємства, активізації діяльності підприємства, резервів реалізації активності та розробити заходи щодо активізації діяльності підприємства в ринкових умовах.
Keywords: активність; резерви; управління; стратегія; мотивація; activity; reserve; management practice; strategy; motivation; кафедра маркетингу