Очищення питної води від мікроорганізмів - Мельник (Ткачук), Наталія Андріївна; Мельник, Людмила Миколаївна (My University, 2015)
У водному середовищі розвиваються мікроорганізми. Питна вода, що містить надлишкові їх кількості, може зумовлювати виникнення різних інфекцій, що погіршують стан здоров’я населення. In the aquatic environment of developing organisms. Drinking water containing excessive quantities, can cause the emergence of various infections that worsen health.
Keywords: кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; водоочищення; мікроорганізми; питна вода; drinking water; microorganisms; water purification