Науково–технічні основи розроблення енергозберігаючих вібромашин механічної дії харчових і переробних виробництв - Паламарчук, Ігор Павлович (My University, 2008)
У дисертації вирішено науково–технічну проблему розроблення класу енергозберігаючих вібромашин, що має важливе значення для підвищення ефективності застосування технологічного обладнання в механічних процесах харчових й переробних виробництв і було втілено у розроблених вібраційних машинах для реалізації операцій дроблення, різання, перемішування, сепарації, пресування та здійснення транспортно – технологічних функцій. In dissertation it is decided scientifically - technical problem, development the group of vibromachines that has the important value for the increase of efficiency of application of vibration technological machines in the mechanical processes of food and processing productions, that it was incarnate in the developed vibration causes of machines for realization of operations of crushing, cutting, interfusion, separation, pressing and realization transport - technological functions.
Keywords: віброзбуджувач; харчова сировина; віброобробка; дроблення; різання; перемішування; сепарація; проектування; vibrodrive; food productions; vibration treatment; crushing; cutting; interfusion; separation; planning