Змінення фізико-хімічних властивостей спирту етилового технічного під час його денатурації - Строкач, Дмитро Вікторович (My University, 2002)
Досліджені властивості спирту етилового денатурованого (СЕД) із використанням в якості денатуруючої добавки діетил-фталату.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; спирт; густина; міцність; плотность; прочность; alcohol; density; strength