Збірник завдань для самостійної роботи в AUTOCAD - Левченко, Володимир Володимирович; Петренко, Олександр Якович (My University, 2017)
Навчальний посібник розкриває можливості програми AutoCAD при виконанні широкого кола інженерних і науко-технічних робіт. Для освоєння основних прийомів роботи в AutoCAD наведено ряд завдань, які згруповані згідно тем теоретичних занять.
Keywords: система автоматизованого проектування; креслення; примітиви; automated design system; drawing; primitives