Вплив мікроелементного складу технологічної води на органолептичні властивості горілки - Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2007)
Розглянуто мікроелементний склад підготовленої води, який дозволяє оптимізувати склад технологічної води залежно від спирту для виробництва горілки. The trace element composition of the prepared water is considered, which allows to optimize the composition of the process water depending on the alcohol for the production of vodka.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; якість; технологічна вода; лікеро-горілчане виробництво; quality; technological water; liquor-vodka production