Ясінська, Ірина ЛеонідівнаІванова, Вікторія Джанівна2016-09-292016-09-292016Ясінська, І. Л. Вплив низьких температур на вміст сполук антиоксидантної дії в пророщеному насінні сільськогосподарських культур / І. Л. Ясінська, В. Д. Іванова // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24268Відомо, що процес пророщування покращує поживну цінність насіння рослин і зернових культур. Температура є одним з ключових параметрів, що впливає на протікання біохімічних процесів під час пророщування. It is known that the sprouting process improves the nutritional value of plant seeds and cereals. Temperature is a key parameter that affects the biochemical processes during germination.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівнизькі температуриантиоксидантна діяпророщене насінняlow temperaturesantioxidative effectgerminated seedsВплив низьких температур на вміст сполук антиоксидантної дії в пророщеному насінні сільськогосподарських культурOther