Дослідження однорідності структури керамічних матеріалів - Швець, Володимир Петрович (НТУ "ХПІ", 2014)
В статті проведено оцінку однорідності структури керамічних матеріалів шляхом оцінки стану їх структури за параметрами розсіяння характеристик глибини проникнення індентора. The paper presents the evaluation of structural homogeneity of ceramic materials from the assess-ment of their structural state by the parameters of scatter in characteristics of indenter penetration depth.
Keywords: коефіцієнт гомогенності; homogeneity coefficient; параметри розсіювання; scatter in properties; гомогенність структури; structural homogeneity; індентор; indenter; кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій