Модифікація властивостей гідратованих білків тваринного і рослинного походження під впливом ферменту трансглутамінази - Єпішкін, Сергій Сергійович; Страшинський, Ігор Мирославович (My University, 2025)
Задоволення потреб споживачів у харчових білках обумовлює пошук та впровадження передових технологій як у переробці м’ясноі сировини, так і у використанні білоквмісноі сировини рослинного походження. Дослідження модифікаціі білків набувають великого інтересу серед вітчизняних та закордонних науковців. Meeting consumer needs for food proteins requires the search and implementation of advanced technologies in both the processing of meat raw materials and the use of protein-containing raw materials of plant origin. Research into protein modification is gaining great interest among domestic and foreign scientists.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; полімеризація; білкові системи; transglutaminase; polymerization; protein systems; protein systems