Бовтрук, Анна Юріївна2024-07-102024-07-102024Бовтрук, А. Ю. Розроблення рецептури рогаликів «Поживний мікс» та впровадження її в проекті хлібозаводу в місті Вінниця : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Бовтрук Анна Юріївна ; наук. керівник Анна Миколаївна Грищенко. – Київ, 2024. – 141 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43969ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробіволійні культурисумішікомпозиційні сумішібулочні виробитехнологія булочних виробівSpiromatecDiosnaРозроблення рецептури рогаликів «Поживний мікс» та впровадження її в проекті хлібозаводу в місті ВінницяOther