Більо, ОлександраЛитвиненко, Тамара Євгенівна2014-12-042014-12-042014Більо, О. Сучасні тренди технології змішаних напоїв / Олександра Більо, Тамара Литвиненко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 441-442.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19046За роки незалежності України система харчування зазнала значних змін: якщо раніше основна увага приділялась їдальням, буфетам, фабрикам-заготівельням, закусочним, то на сьогодні більше уваги приділяється іншим типам закладів ресторанного господарства: ресторанам, кафе, барам. Since independence, Ukraine power system has undergone significant changes: If the main focus was on the dining room, pantry, factories stockpiling, Snack Bar, today more attention is paid to other types of institutions restaurant industry: restaurants, cafes and bars.uk-UKсистема харчуванняpower systemресторанне господарствоrestaurant managementбарменbartenderСучасні тренди технології змішаних напоївOther