Оптимізація процесів вибігу і гальмування в двомасових системах - Соколенко, Анатолій Іванович; Васильківський, Костянтин Вікторович; Леус, Руслан Миколайович (My University, 2011)
Визначено співвідношення між кінематичними та силовими параметрами в процесах гальмування на прикладі двомасових динамічних моделей. Вказано на можливість реалізації законів руху. The correlation between the kinematic and force parameters during braking for example of two-mass dynamic models.
Keywords: двомасова система; процес вибігу; процес гальмування; закони руху; динаміка систем; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки