Січений напівфабрикат на основі рибного фаршу (Патент на винахід № 111225) - Пасічний, Василь Миколайович; Возна, Вікторія Олегівна (My University, 2016)
Винахід належить до харчової промисловості, а саме до виробництва напівфабрикатів. В основу винаходу поставлена задача створити січений напівфабрикат на основі рибного фаршу, який за органолептичними, технологічними і економічними показниками, буде привабливим для споживача. The invention relates to the food industry, namely to the production of semi-finished products. The invention is based on the task of creating a chopped semi-finished product based on minced fish, which in terms of organoleptic, technological and economic indicators, will be attractive to the consumer.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; рибний фарш; гель рибний; січений напівфабрикат; minced fish; fish gel; chopped semi-finished product